COBRASNAKE





































cobrasnake.com

kanske borde tvätta håret... det har gått mer än en vecka sedan sist. fast nej, det får bli efter träningen imorgon istället, varför vara fräsch i nödan liksom?


BADMÖSSOR OCH SÄLLSKAPSPEL


joel, erik och cc igår eftermiddag

jag fick tre paket av cc för att jag är världens bästa människa... badmössor (som jag tvärr redan hade, men man kan å andra sidan inte få för många!) duschtvål som snart ska missbrukas och en tillhörande svamp.
efter en omgång i "ombytta roller" som alla tyckte var så roligt... gick vi till affärenA och köpte godispåsAR och hetsåt sen till dålig tv.

SIGH NO MORE



för jäkla bra! nu ska jag rusa till träningen

ÖNSKETÄNKANDE





annis på hörnet syr riktigt fina kläder, check it out!
jag. vill. ha. sommar. nu!

HURTIG


kände mig jäävligt snygg så jag tog en bild. här ready to take off för lunch hos min vän erik som jag inte träffat på år och dar. tanken på mat var det enda som fick mig att till honom (6 km, värt att nämna)
cc det är inte din jacka på bilden, det är en annan ful don't worry baby...


gott som fasiken! sen gick vi 3 km tillbaka, därav rubriken. nu ska jag inte lyfta ett finger utan bara ligga still i soffan, och tjata om hur gott det vore med godis till pappa så vi kan åka ner och handla :) han är svag för sött, därav högt kolesterol.


sol sol sol. och jävla snö snö snö

2006 TILL 2010



(de ligger i fel ordning) jag hade inget att göra idag....

I MITT RUM


lite småsaker jag gillar starkt i mitt rum; mors gamla gitarr (inge vidare ljud dock), helan-och halvan-lampa, rökelse i guld och ett snyggt cd-fodral, ljus, kaffekoppar som ett päron till farsa tänkte slänga, jordgloben,
magazines och j. lennon-boken

det var evigheter sedan jag sov i min säng i pappas hus. det var evigheter sedan jag tyckte om att vara i mitt rum. men nu gör jag det, tack vare lite städning (dvs dammsugning och golvmoppning...bara aningens dammigt), sen bar vi ut en stor jävla klädsamlare till soffa- ful var den också. så, nu ska jag krypa ned till en bra film i en nybäddad och ren säng :) hur mysigt är det sen inte att min björnkatt sover med mig? min andra kisse, nisse, har pappa skjutit. enligt honom var han "dum i huvet"... här är i och försig ett ganska bra bildbevis; nisse sitter och skiter mitt på gräsmattan när vi har middag på altanen


godnatt!

REKORD!

tack för att ni slår rekord på antalet besökare :D sjukt kul haha

SKÖNT FÖR ÖRONEN




jag är inne i nån "svacka", eller vad man ska kalla det, just nu, och finner beyonce väldigt behaglig.

BILDER FRÅN THE SHOW




min nya hårlängd
min halvt-egen-gjorda-ring (vänstra)
klänning vintage.



cc var barbie-målad, och råkade sticka gaffeln i eluttaget. erkänn att hon är en kopia av elin kling på den här bilden!?!
där har ni mina älskade skor- som jag plötsligt hatade, när jag och ciccis mamma klagade oss genom snödrivorna i storstan.



behind the scene var det börst och stress.



där har ni de två kollektionerna och mig och cc, poserandes. hon fick tyvärr inte gå on the runway, trots att hon hade gjort det sååå mycket bättre än många av de andra tjejerna! medan cc slavade för designern, drev jag och hennes mor runt på stan och försökte hitta till alla möjliga affärer- jag hade ingen aning om att gallerian där topshop var hade lagt ned! sen satt vi på ett kallt- men mysigt, fik i två timmar. (vilade fötterna, för båda nötterna hade klackar!) man får så mycket i utbyte med en vuxen människa, så det var faktiskt himla trevligt! tror jag ska börja umgås med henne istället för cc :S. modellvärlden är verkligen inte så glamorös bakom kulisserna.

I DON'T HATE KATE


bild tagen från ilovetobedazzled.blogspot.com

UPPDATE: VISNINGEN PÅ CAFÈ OPERA

Åkej, det här var den enda videon som fanns från gårdagens visningen. man ser faktiskt mig och cc lite svagt haha, ni får kisa och titta på första raden... en liten ljushårig tjej viskar något i en annan blond tjejs öra (:



det var som sagt spännande att få se en riktig fashion show, men jag var inte direkt imponerad över kläderna. har ingen möjlighet till att lägga in bilderna idag, men jag lovar att så snart som möjligt gör det! då ska ni få hissa och dissa... även mina. puss på er så länge sötsaker!


GODDAG!

hur ståre till? -okej skönt. planerar och spekulerar just nu inför morgondagen. min bror med flickvän ska bli bjudna på middag nu- lax och potatis- så jävla gött! så nu ska jag vara snacka lite skit med turturduvorna:)
åker 08.40 imorgonbitti. vet inte vad jag ska ha på mig, kanske kommer en dagens outfit sen LOL tjarrå

SKA PÅ FASHION SHOW!

på fredag ska jag följa med my model, cc, till stockholm för att se amelia ursaches (vem?) visning på café opera. ska bli sjukt spännande! mingelfest därefter. TACK CC! baby du är så duktig!

idag pissade jag på skolan och sov till 12 istället. det var lika skönt som det är att hitta en riktigt bra film när man har långtråkigt. det gjorde jag också. 9, hette den visst. tim burton var såklart inblandad. det var troligtvis därför jag fastnade för den vilket jag oftast gör jag för hans filmer! sevärd var den helt klart.
       nästa vecka tackar vi Gud för att det är lov!
 over and out.


TVÅ JAG TYCKER OM


en bitch fikar med en annan bitch



en ful katt som jag älskar över allt annat fult

det här var vad jag hann med idag, och ja Ida, jag håller med om att det är dålig uppdatering just nu! ska skärpa mig ;) träning nuu! ciaao

HJÄRTA

kram på denna SPECIELLA dag :)

R.I.P - ÄNNU EN GÅNG

vet inte hur många inlägg om döden jag ska behöva göra. denna gång var det designern alexander mcqeen som valde att avsluta sitt liv. sorgligt, han var otrolig.

DET VAR EN GÅNG EN TRÅKIG MORGON


fast den blev rätt rolig...

LONGING


sommar hos mig -09


TWILIGHT VS. UNDERWORLD

jag gillar ju twilight, det måste jag säga eftersom jag kan den utan och innan. men den är inte direkt välgjord. inte om man jämför med underworld-trilogin. dem påminner om varandra, men killen är fulare än översminkade edward och tjejen är sååå mycket snyggare än långhakan :). så, speciellt underworld- rise of the lycans, är veckans filmtips! den ska jag se nu, sweet dreams foaks

för er nattugglor är det super bowl kl 00.00-04.34 på 6an inatt

JUST TALKING TO MYSELF

det är inte mycket jag bryr mig om just nu. allt hamnar i bakgrunden av något betydligt värdefullare. å då menar jag inte vintern och snön, för den är så jävla kall och vit! nästan så jag ser brun ut i jämförelse med den. NÄSTAN. jag har ingen lust att spela musik heller, vilket är jävvligt konstigt. annars är det ju ALL THE SINGLE LADIES! haha nej inte längre. vem fan pratar jag med? 

R.I.P.

kära Ekarat, eller Eckebom som pappa sa, och vi därefter... vi talade i telefon för några veckor sedan, men det var längesedan vi träffades. trots det, är de minnen jag har av dig starka.
första gången du kom hem till oss sa jag "hello". jag visste ju såklart att du pratade svenska, men jag var inte säker på att du förstod det, så jag skämdes lite. 
du älskade mjölk, det vet nog alla som kände dig... 
att schack var din hobby, det förstår jag mig fortfarande inte på.
men du var en bra kille du. alltid lika trevlig och ödmjuk. 
hoppas du mår bra nu. min familj tänker på dig.

//RANDOM//



vad tycks om min lampskärm som jag fyndade på myrorna? det är visserligen ingen taklampa, men vafan. vårt kök har numera porrbelysning

EN HELT VANLIG KVÄLL


THIS IS NOT FASHION

fyfan att jag ska klippa mig. förhopningsvis imorgon med den här gången, synligt resultat. this is not fashion.

CHINESEWOMAN

jag är nog en kines innerst inne. älskar soya och allt där till! so guess what? nu ska jag äta ris, bambuskott till kött och massa soya. 

 

jag älskar pablo hahaha

RSS 2.0