****

gissa rubriken.


helt slut i huvudet. och kroppen. jag har börjat insett hur jobbigt det verkligen är att åka 6 mil fram och tillbaka till träningen 3-4 gånger i veckan. suger musten ur miiiig. vill bara ha en heldagledig och göra något helt annat än skola och fotboll. dusch och säng nu, god natt.

AMATÖRFOTOGRAFERING


"vi kan bättre"
och detta tog bara 5 timmar. ta bilderna med en skopa salt :)

ÄNTLIGEN HELG!!!

denna vecka gick saktare än lilla snigel. nu firar jag och skämmer bort mig själv med godis och BRA musik (efter att ha lyssnat på radio och dåliga låtar varje dag på praktiken är det som rena bomullen för öronen). ska passa på att fixa med bilderna jag och jungis tog förut. de kommer upp strax! LOVAR!

MATCH+LOST


vi möter kif 18.30 på fröjevi idag för de som vill se en riktig match!

nu i veckan praktiserar jag för fullt och har inte riktigt tid med att blogga. puss

(denna låt är inte lika bra live som orginalet är!)

G.I. JOE

ikväll ska jag och far på bio, JA! en spontan idé som faktiskt var pappas. hoppsan behöver visst duscha. ciao

mona, bilderna vi tog igår blev inte så bra :S konstigt va?! vi skyllde på ljuset och kläderna (inte de som låg i säcken!) haha de kommer senare :)

IKVÄLL

tog mig en vågad cykeltur längs ån idag, visste knappt vart jag var! dock så jäkla underbart. nu sitter jag dessvärre och trycker i mig chips och japp. (bra laddning inför morgondagens match!) kante låta bli när det tar 2 min att cykla till coop. 

NU: american pie the wedding? tror inte det. haha jag skrattar verkligen vare gång han som talar för kanal 6 drar igång... hahaha "alltssåååå, det finns ju andra kanaler, eller, inte för mig, men ah, nu är det..." bara en massa onödiga kommentarer hahaha. så kul.

vill gå på biiiiiooooo

MUSIKSKAPANDE

jag vill verkligen vara en del av musikens värld. vet inte hur jag ska uttrycka mig riktigt. Ex: börjat på en NY låt (börjar oftast på låtar som jag inte avslutar), den är bra enligt mig, men jag kommer snart börja tvivla på mina egenskaper och lägga låten på hyllan tillsammans med så många andra oklara låtar. på något sätt känns det som den här kan bli färdig och rätt bra! nu fattas bara resterande verser och refränger samt gitarr till det! vilket inte är det lättaste.
ååååh vet inte hur jag ska förklara. vill helst ha the strokes under madrassen, och johnossi i badrummet, samt egenskaper och talang som inte existerar.

SXSXSX


påminner lite om yeah yeah yeahs, precis vad jag vill ha.

REDLIPS/OLDTHINGS


(ringarna är dock inte gamla)

THE STROKES SLÄPPER SITT 4:E ALBUM


undrar när albumet kommer! fan vad jag har väntat alltså!!!

08:41


haha skönaste garvet på p3 just nu. varför går man och lägger sig tolv när alamet står på 07:30? jo för jag satt uppe och frsökte fixa till kjoljäveln. inte det lättaste när grunden är ett slarvjobb inför en-fördjupning. nu ska jag slänga på mig maken och lite hårspray, sen iväg till skolan. bye

GOD MORGON 7SOVARE

försöker vakna till, trots att klockan snart är halv tolv, med kaffe och p3.
klädvalet är så jäkla svårt såhär års! kallt i luften, men asvarmt i solen. blir shorts och jacka i think.
snart ska jag till pizzerian, nej jag ska inte äta, jag ska möta emelie :D ska kolla in hennes nya lya efter skolan och vise verse.
                detta var ett tidsfördriv.

22:58 PM

har precis stängt av sally, och innan det åt jag en sjukt god gryta som mamma gjort iordning tills jag kom hem från träningen. MAMMOR KAN DEM! imorgon äre school igen, kante fattat...........'

gonatt


SEGER

1-6 hihihiihih

TEXT/TANKAR/JAG

spelade basket idag med gänget, sjukt kul! palle var hemma från lumpen över helgen, så vi passade på att göra något allihopa. alla ska verkligen åt olika håll i höst, känns himla ledsamt. det är väl så att bli vuxen antar jag... men jag gillar det inte.

any way, ska packa en resväska med kläder och grejer till måndag. då åker jag till örebro, sen börjar helvetet på tisdag- tidiga mornar och sena hemkomster. börjar 1 på tisdag iaf, och emelie har flyttat in i grannområdet så vi kommer ta sällskap. bara det känns som en stor lättnad från mitt hjärta. efter ett helt underbart sommarlov är det knappast lätt att gå tillbaka till den där otroligt tråkiga tegelbyggnaden med samma tråkiga människor. (ni har ingen aning om vilka jag syftar på så ta inte åt er). visst har jag valt frisör helt på egen hand, men att tvingas läras saker är aldrig kul, ni vet ju hur det är när någon tjatar på en om att städa rummet. det gör man inte. men däremot när alla slutar tjata och man upptäcker att man lever med dammråttor och bakterier (förmodligen) så tar man tag i det med nöja, nästan.  (manmanmanman, bra svenska)

imorgon har jag match i nora, efter det ska jag njuta av "sista hemmakvällen", (låter som jag inte kommer hem på flera år)

okej, nu måste jag tömma blåsan på allvar, har suttit och vridit på mig ett tag nu! vet verkligen inte varför jag skriver om så mycket onödigt, känns relevant just nu antar jag. sålla. ha det bra så länge, vi ses i lägenheten.

DRESSED DOWN


mer bilder kommer sen, man kan säga att det här var min och ccs kväll

HEMMA

hemma igen från eskilstuna. nu är jag så jävla trött på den här bloggen så jag spyr snart. tacka vet jag iste.

OOOPS!

jag bör verkligen inte sitta här! istället borde jag packa, duscha, äta och sova. imorgon drar vi till erik i äckeltuna, där vi ska vina och vara fina. he på de!

saknar verkligen era åsikter i min blogg. hissa och dissa!

ART BY ME AND ME ONLY


älskar det. jag ska framkalla dessa och göra tavlor av dem. SÅ nöjd är jag.

CHOCOLATE CAKE AND TEQUILA

på dagen glass, chokladkaka, "grattis hampus" m.m
på kvällen tequila och vin med cc, mina bröder, kussen m.f.
på natten en tur med erik the beast.
fan vad kul det var!

och nu ska jag cykla


EN FYRA FÖR TRE, HELA KVÄLLEN


minns ni denna goding? fick hem den idag på posten, ska nog skicka efter fler säsonger. bosseman3

VRAK I KAJAK

jag och cc åkte ut två timmar med kajaker idag, fram och tillbaka sen la vi i land och doppa oss som två katter i prästryggen. (skitsnyggbränna av flytvästen och bikinin). det var det bästa jag gjort på länge faktiskt. så fridfullt och avkopplande.

MOSQUITOS!

det går fan inte ens att sätta ut tån utanför dörra, innan mygjävlarna suger ur varenda ådra ur kroppen. tacka vet jag mosquito swappern! såhär illa har det väl aldrig varit förut?  

THE LAKE


mycket bilder att bjussa på. kepan<3

UPP PÅ STAN


2manyfashion.com

cykla upp till stan nu och köpa present till brorsan, och kanske en till mig själv.

THE GIRL AND THE ROBOT


I LÄGENHETEN

jag och mamma tog med fikakorgen (en systempåse med kaffe och kakor) på en cykeltur till sjön. ASMYSIGT! bilder kommer imorn. trivs bara bättre och bättre i storstaden :) tv nu! bye bye


THE LATEST FROM NATTUGGLA

jag sitter som vanligt framför datorn mitt i natten, det är dock väldigt stillsamt nu, så jag tror jag tar en nattmacka och slår på en film strax.
 jag börjar bli väldigt fundersam över mina vunna solbrills från tradera, om dem kommer eller ej! hela vägen från italy.

ah och vet ni. jag har redan köpt mössa och vinterskor... DEPRIMERANDE!

TRAILER TRASH


och så var vi trailer trash...

STHLM PRIDE


jo det var riktigt kul! haha längesen jag skrattade så mycket när vi hittade husvagnen.... hahaha JESUS! vi befann oss i en gammal husvag på ett industriområde, i nacka. en timme utanför stan.

och vi missade paraden.

RSS 2.0