MIN DAG

jag orkade inte gå till skolan idag... men är bra sugen på en cykeltur!

igår kom min brors tjej med mängder av körkortsböcker som jag har nu börjat beta av rätt intensivt med hjälp av kaffe och några välbeövda extra timars sömn. efter en dusch ska jag laga fisk och bli smart! för att kunna fortsätta studera och sedan träna till kvällen.

Idag började jag lyssna in mig på john och ossis nya album Mavericks, helt okej än så länge! på tisdag ska jag fota dem och be om ett hångel!

TRE SKÖNA


några utvalda favoriter från veckan då italienarn var på besök.

1. jag
2. sötnosen terese
3. riktigt schyst bild på inte lika schysta italianos.

KOLLA MIN GAMLA BLOGG

haha vad roligt!! jag kom att tänka på min gamla blogg; sgtpeppper.blogg.se
gamla minnen väcks till liv!

SOV GOTT


MRS LENNON


köpte bågarna IGEN efter att ha slarvat bort dem på P&L i somras. (serious face fick man på köpet!)

snart är det valborg hörrni! OJ OJ OJ. jag har inte bestämt mig vart jag ska, hoppas iallafall på god mat, härliga människor och bra väder!

ett cp snodde min älskade cykel förra veckan, så nu står en sprillans ny i förrådet och jag ser riktigt fram emot att cykla till skolan imorgon!

PEACE

THE LAST BOUNCE!



den första bilden är tagen från en soffa på balkongen tillhörandes min morbror. med solen i ögonen och håkan i öronen såg jag ut över stockholms lugn. DÅ mådde jag kan jag säga... helt fantastiskt!

på bilden ovan befinner jag mig i globen, för första gången, precis innan bounce intog scenen! också helt fantastiskt! sammanfattningsvis blev det en riktigt bra helg med mamma.

HEJJJJ

hej nattugglor! jag har precis klivit innanför dörrn, micrat mat och ska strax lägga mig för imorgon stiger vi på bussen till sthlm. ikväll blev det fest på stan med klasskamraten som ligger och spyr... krya på dig! natt

APRIL


hår under armarna?! Ina och jag innan allt folk anlände till cc's överraskningsfest


massa mysiga människor.

om inte jag hade ägdt världens sämsta dator skulle fler bilder ligga ute nu. nattinufsan

HAT OCH ILSKA

jag är så sjukt trött på dessa jävla italienarna! kan de inte bara dra tillbaka!! otacksamma, ohyffsade apor till snorungar!
en kort beskriving av mitt helvete. god natt- nej just de ja, jag kommer inte sova gott eftersom hon har mina kuddar! FAN SKULLE HA TAGIT DEM JUU!  aja, pang hej

JAG HAR EN ITALIENARE I MITT RUM

min italienare, eller italienska, Ina som jag bodde hos i italien i höstas, ligger just nu i mitt mysiga rum med mina mysiga katter och myser till O.C. sen började jag tänka på hur jag hade det i italien........ när man låg där i hög feber i ett kallt, fuktigt rum med täcket över huvudet för att försöka sova trots TAKLAMPAN tänd (de hade inga sänglampor), och knapprandes vid datorn satt ina samtidigt som hon tjafsande med sin mor. när man äntligen slumrat till kom pappan inrusades och slet av mig täcket för att sedan slänga handen på pannan, samtidigt som jag med hjärtat i halsgropen motvilligt försökte konversera på italienska+engelska+spanska.
nej, tacka vet jag sverige. nu ska jag gå in och göra henna sällskap, om jag får plats i sängen... jag har en björn och en räv där. mina bebisar! jag är kattkvinnan!

JUST NU


detta har jag glott på i två dagar nu. kär. synd att det är en 20-minutersfilm och att de klippt bort nakenschenerna.

LEVER I EN ANNAN VÄRLD

...inte i bloggens värld. och verkligen inte för min blogg.
det ska inte kännas jobbig när man prioriterar livet bortom datorn och i det här fallet, bloggen. jag menar, drömmen om att bli en känd bloggare har jag lagt ned och allt annat känns betydligt viktigare. hit kommer jag när jag känner för't!

det var som sagt ett tag sen nu, men jag kan ju säga som så aaaaatt DET GÅR BRA NU!!!
vi syns

RSS 2.0