BEHÖVER DU HJÄLP ATT TAGGA?








blir så jävla taggad!! bör snart knäppa number one, ses ikväll!

NYÅRS KVÄLLEN

tänkte först pissa i kors med cc på den här dagen, men nu verkar det ordna upp sig och det ser faktiskt hyfsat ljust ut! inte så kallt heller. nu är sandra glad. GOTT NYTT ÅR!

EN PÅBÖRJAD LÅT



verkligen inte klar, slarvigt spelad och sjungen. men en påbörjad låt som jag skrev här om dagarna heheeeee

DET DÄR SMINKET



den där gången jag skulle se ut som en neger men det 10 år gamla sminket blåste iväg, och istället såg jag ut... såhär

NEW VS. OLD



FASHION! nyinförskaffad päls för ynka 250 kr. love REA REA REA.



kappan är jungis mammas som jag kanske ska få köpa. gillar båda.

PSYCHO BITCH



jag fick ett ryck imorse och började smeta in mig med munsårsalva och mjöl

AAAAAAAAAAAAAAAH!

lugn lugn lugn. jag fixar med bloggen, den är verkligen inte klar! fan vad svårt det är

GULD CUPEN

vi tog hem hela skiten!!! inga visste vilka Frövi ik's damer var, INNAN vi tog över hela hallen med våra finter och kanoner!


BASTUKVÄLL

inget festande idag, eftersom det är 4-5 månader kavr tills 18 årsdagen, istället styrdes en skön bastukväll med cc som jag ÄGER på FB. nej hon är verkligen kåt i facebook. loggar in och HÄNGER där heeela tiden.
wii blev det också, då jag lyckades slänga kontrollen i golvet.
nu ska jag hem och ladda inför cupen i arboga imorn- GÄSP!
later.  jävla tråkig utan fantasi!

BUBBELTÄVLING


jag vann, även fast bilderna visar något annat. jäla kuul, nu blire bastu!!!

MIN JULAFTON SÅG LITE UT SÅHÄR


jag med mina bröder, Hampus och Niclas. snyggt.




ah det är faktiskt jag som har gjort detta! allt utom att hugga den. så jäla stolt! (hade ner en ljuslyckta under tiden också, men det är ovärt att nämna. så nu gjorde jag det.)


mor med-alldeles-för-mycket brun-utan-sol och son. kärlek?


fick inga bra bilder för min bror ska fula sig hela tiden, å då menar jag FULA.  how ever...
vi åt massvis med mat, t o m älgkött! gott som fan. drack vin, glögg, svor och öppnade paket. fick i princip det jag önskade mig, förutom true blood som snart ska beställas! hoppas er julafton turned out great! puss på er, och än en gång, God Jul!

MEN DET ÄR FÖRIHELVETE JULAFTON!

granen är klädd, nu ska allt fixas innan mina bror med sambo anländer. GOD JUL!!!!! :D

KNYCKT GRAN


jag tror jag är snygg i gammal stickad och flott hår


pappa siktar in sig på en stor jävel!

det blev en klen gran utan kvistar på ena sidan, perfekt mot väggen. pyntar satan här hemma till min vän carola.  är det jul så är det!

SANTA AND I


igår hängde jag och tomten.

MEAT-BALLS SMELLS LIKE FART

nu kommer my faarsaaa (austin powers(min pappa är inte austin powers, utan det var ett citat, alla trögtänkta) hem, stan väntar! vi har inte ens sättit upp adventstakarna för ihelvete! aaaah see ya

JULKUL


från oss alla, till er alla: ett onyktert gäng påväg till julfetsen, en torsdagkväll. cc kör sin Magnum

I MITT VINTERLAND






















där jag bor

NYA LÄNKAR

mina länkar är uppdaterade nu. en nya länk tillkom, fastande för hennes bilder: Flora

IGÅR

efter vinsten igår då (7-0!!!!!!!) började vi blygsamt med en liten förfest i bilen till linde. cc tog varmt emot oss  SNYGG som hon vet att hon var! hahah "sandraa, vad tycker du....." :D haha!
sminka sminka, dricka dricka, kissa kissa then off we went. svinigt kallt ute och sjukt mycket folk där inne.
en snygg insmuggling av en vinpåse i jackfickan fick mig okontaktbar på dansgolvet. det jag minns mest är att elin lyfte upp mig hela tiden (???) och med tanke på min groteska maska på ass'et kan inte det varit en vacker syn.
hemresan var desto värre. att hålla min onykterhet hemlig för pappa gick ju smidigt...
- stanna. jag måste spy.
- VA? nej... håll det inne.
- jag måste spy. stanna.
cc: HAHAHAHAH
....
....
- fan vad du spyr
....
- fan jag kör fram lite, det luktar så jävla illa!
cc: HAHAHAHAH
sen en repris utan cc flabbandes i baksätet.

tur att jag hittade tandborsten igår också.... det var så trevligtg att känna sin egna andedräkt, bestående av vin och spyer imorse.
å idag har jag ätit världens godaste dagen-efter-mat: färdig potatisgratäng och kyckling! samt en liter cola och godis på det.  
det var riktigt kul igår, synd bara att det stänger när man precis har kommit igång!!!!!!!!

KVÄLLEN

slår in julklappar till mina bröder och steker kyckling inför matchen ikväll. vi måste vinna. efter det ska jag ta mig till linde på nåt sätt och KRÖKA med dem COOLA katterna! nej, bara cc och några fler. måste tagga med beyonce-RADIO :D ett ord: grym.

ÖNSKELISTAN

  1. capo och strängar- till gitarren
  2. film- "perfume"
  3. hantlar
  4. ansiktskräm

efter alla år av besvikelse har jag äntligen lärt mig att inte önska sig för mycket i julklapp. det känns bättre att inte önska sig något överhuvudtaget. alla grejer är så billiga också, känns riktigt fattigt. men vi är en ganska fattig familj så jag får alltid billga grejer.
vad är det dyraste du önskat dig? kan vara kul att veta!


VILKEN HELG!

borde ta tag i julshoppandet, men har inte lust att lägga pengar på andra just nu. nej jag köpte mig ett skinnplagg för mina sista slantar istället! ska ju på fest både torsdag (gymnasiefest i linde...) och lördag då det är LAGFEST efter den årliga skinkcupen:D, där dam- och herrlagen ska blandas och mötas i omgångar. så jävla kul! dessutom ser det ut att bli gänghäng hos erik på fredag, med middag and shit. tummarna i taket!!!

FÖR TIDIGT MED JULPYNT?

fan mamma pyntar sönderlägenheten med RÖTT RÖTT RÖTT! det är inte dags än!

just nu inväntar jag finbesök från jennie med respektive. då ska vi äta sushi och klippa till na.
 ha en trevlig kväll! 

1234

1. joel alme är helt fantastisk! skulle vilja göra sån musik som han gör, blandat med the xx och strokes. rätt konstig blandning, men det är de som är så spännande! jag ska försöka fixa ett inspelningsprogram till datorn. att ha intresse för musik utan att göra något mer än plinka på gitarren once in i while, känns bara meningslöst.  (hoppas DU läsar deTta...)
2. idol är för jävla pinsamt. man vet ändå att vinnaren får nåt jävla skitkontrakt. den enda som gjorde helt rätt var lars eriksson. jag hatar när alla får favoriter, men lars var en favorit faktiskt, från första stund.
3. möter lindesberg i morgon (futsal), håll tummarna!
4. sen hade jag visst inget mer

OHÄNDIG?

cc berätta att hon skulle ta med mig till en öde ö :) eller nej, vänta... "inte sandra för hon är så ohändig". det bevisade jag tydligen i vårt tält under peace and love veckan, då blixtlåset vägrade att öppna sig, trots att jag slet i det som ett vilt djur på zoo med potatissallad i mungiporna och mackan i högsta hugg.
puss cicci

ERROR

det är nåt fel med bloggen, kante lägga upp bilder, så ni vet! nu tillbaka till studierna! babye

20:05

mitt hår är rena smörfabriken, otvättat sen i fredags. men jag gillar det faktiskt! det blir lent :) äckel

viktigt inlägg


SURA MED MIN GURA

jag surar och spelar gitarr. kanske kan jag få till texten ikväll, går så jäkla sakta bara! en låt som jag hållt på med i månader, och lär inte bli klar på ett tag i det här tempot. önskar mig lite grejer till gitarren i julklapp... vilket är det enda! vad fan ska man önska sig? ser inte fram emot julafton för fem öre.

ÖVERKLASSEN, ÄR MED LITE ALKOHOL I SIG EN HELT VANLIG KLASS

vid 16.00 igår tog jag och cecilia gratis-tåget till arboga, och därefter vidare mot eskilstuna. i samma veva som nagellacket mitt torkade  fick vi en tillsägelse om att förflytta oss till 2a klass, trots att 1a klassektionen var helt tom. "men vi ser ju ut att gå i 1:a klass" hahah! "vi kommer från frövi" liksom.
på stationen väntade greven Hamilton i egen hög person och... ja, erik. efter en jävligt dyr sms-bussbiljett (11 spänn!) och lite gnäll, stressade vi vidare till eriks futtiga lilla etta. efter en klippning på 20 min och failad håruppsättning på 2 min, huttrade vi oss genom gatornas skumma belysning i alldeles för dåliga skor. kan man kalla dem skor, cc? väl framme i, vad jag och cc konstaterade, var det finaste huset vi sett, bemöttes vi av en förvånad alexander, då hans misstankar om överraskningsfesten var betydligen större än de misstankar om att jag och cecilia skulle infinna oss i hans hem den 4e december 2009.

vid handskakningen funderade jag på att presentera mig ungefär i den här stilen: Hej, Sandra, 91:a.... trots mina ynkliga 17 år, tyckte erik det vore bäst att vi ljög om vår låga ålder. senare under kvällen insåg vi att de tjejer som hävde öl vid köksbordet, och som dessutom fick cc och mig att se ut som en påse skit, var 93:or. frågan är om någon köpte vår lögn?

citat: "det blir ingen hoppa-på-bordet-fest". dagarna innan upprepades denna mening ett antal gånger för att lugna de galna bondtjejerna som inte kan stava till shampanj, ja, jag och cc då.
jag vill tro att överklassfolket misstänkte min handväska för innehav av mycket pengar, och ljus framtid. jag vill tro att de misstänkte en smarthet som alex tydligen INTE hade, vilket avslöjades i flera välskrivna tal under kvällens gång.  efter några glas vin, champanj och cider, började festen komma igång på riktigt och klassade ut eriks lame-ass-bitch-efterfest. tänk er: två apor i en säng, tre nyktra asiater på rad, konverserande med endast "de gula laget"... detta blev såklart kallat för asian corner. ännu mer nyktert folk och jag, ja vad gjorde jag? jo jag somnade på eriks soffa med en duk över mig. Då jag insåg att de täcke jag försökt nå vid mina fotknölar hela natten inte existerade, for jag genast upp letandes efter något varmt. EN JACKA! på med den, AV med den! för där ligger ju erik. ENSAM, i en varm, äcklig, mjuk säng med täcke och kudde.

det var sååå himla värt att åka till eskilstuna igår. fan vad kul vi hade! tacka alla som bjöd på sig själva!
slutsats: överklassen är med alkohol i sig, en helt vanlig klass och riktigt trevliga. trots allt...

detta är ett internt inlägg, hoppas dock att ni som inte var involverade snappade upp en del roliga händelser som det bjöds på under kvällen, här ovan.

ITALY



RSS 2.0