STRAWBERRY FIELDS


hitta ett fel. försök, det går inte!

REDSTRIPES


liknar en t-shirt jag ärvt, love it, love him.
vilken tur att jag fick med mig kameran och kamerasladden. men inget batteri. jag skulle ju visa min klippstol. får bli en annan dag! imorgon har jag praktik och efter det fika med jungan. kiss

TEKNIKENS OFFER. ÄR JAG.

är det inte datorn så är det tvn. ja, så nu blir det tv istället. imorgon spelar vi sista utomhusmatchen. vi slutade 4 i serien. det blir lekstuga mot glanshammar imorn;)

GLÖMDE NÄSTAN


är jäkligt glad över min snyggggaaaa klippstol HAHAHAHOHO!! :D bild kommer nån dag ska ni se. kaviar nu, natti

STONEDONSVENNES


så jävla bra att den förtjänar ett eget inlägg

WE ARE NERDS


ännu mera sandra och jungis

FÖR MYCKET AV DET GODA

uppe i varv! måste lugna ner mig! har svept kaffe för att kunna plugga, vilket resulterade i toabesök och nu en väldigt skakig sandra. mina ben menar på att jag inte borde träna ikväll, men snart bär det av till min lilla hemort för att träffa de som gjort mig till en bättre fotbollsspelare på mindre än ett år, mina lagkamrater och ledare. utan dem skulle jag aldrig ha gjort mig förtjänt av att vara en vinnare av frövi ik's årliga stipendieutdelning för "bästa" unga spelare. en spelare med framsteg och utveckling. jag är så tacksam.
på lördag spelar vi sista matchen mot glanshmmar, sen ser vi fram emot inomhussäsongen! :D


LOVE MY FOREST


från fotodagen med mr. jungis

FRÅN FOTODAGEN


en favoritbild helt klart. jungis ++++

FOTODAG MED JUNGIS


hahaha så himla kul! svennes. mer bilder kommer när jag datorn är fixad.


DÅ VARE KLIPPT

håret, klippt, 1 cm, SKÖNT!

en jobbig grej hände mig idag: jag glömde nyckeln till cykeln imorse, så jag tänkte vara smart och fejklåsa den. jo den stod kvar hela dagen (nöjd). när klockn slog 1800 och jag glatt skulle ta hojen hem, får jag inte upp låset!!!! då äre nån jävel som har tryckt dit det! (för det kan ju knappast vara jag som av misstag trycka lite för hårt. nej) så nu måste jag på något sätt upp på stan sen cykla hem igen. f to the uck

DAISY LOWE


bangs bangs bangs

SÖNDAG/SYNDDAG

hyresvärden var inte allt för glad på mig idag... festen spårade och jag fick gå ner med en klump i halsen, för att be om ursäkt över spyan i trädgården. att en vilsen och rätt vågad cykeltur mot en okänd fest var det roligste på hela kvällen, säger ganska mycket.

nu ligger jag och mår riktigt bra i min nya säng med rena lakan, (utan kletigt juicy fruit) en påse godis och datorn brevid mig, inte riktigt lika gosig som katterna hemma, inte ens i närheten lika underhållande. sovmorgon imorn, shit vad behövligt! god natttttt


TRUBADURER


emelie, angelica och jag- modiga som få, sjungandes och spelandes på stortorget i stan! :D gonatt

IDÈER

vi har ett tomt rum hemma, så jag funderar seriöst på att göra det till min egna lilla studio. typ klipp- och fotostudio! det vore så jäkla nice. kanske kan få nån gammal stol från praktiken, (önska kan man alltid).

tuggar på mackor och sörplar mjölk. ska snart cykla iväg i mjukiskläder (idrott första lektion tro inget annat). fan jeansen är så tajta så dem går ändå inte att cykla i.

LIVING IN A SUITCASE

fasiken. imorgon ska jag, ac och emelie stå på stortorget för att sjunga, spela och sälja bilder. (skolgrej) det är bara det att vi har inte "repat" alls, så jag är lite nervös. krubb och en dusch, tillbaka till stan snart.

jag bor i en resväska

SNABBFIKA








fan vad lika vi är

det tog 20 min att beställa. det kostade 70 kr. det var två koppar. det tog 5 minuter att dricka upp för att sedan gå.

WE ARE THE PEOPLE!



jag hade rymt från ett mentalsjukhus.

DÅLIGT MED UPPLADDNING JUST NU

ska försöka hinna med den otroligt viktiga bloggen i helgen. fotbollen tar över all tid jag har, dessutom har jag inte photoshop i örebro. vi gillar inte dystra orginalbilder. imorgon blir det skola i vanlig ordning och sen lunch på stan med min modellkompanjon jungis. God natt gott folk!


RSS 2.0