ÄNDRADE PLANER!!!

JAG SKA TILL PRIDE! haha:D vi åker om 4 timmar. måste packa och duscha nu, vi ses mot helgens slut! PUSS

1000 BREVS JUBILEUM


bra sandra

nu ska jag till apoteket och köpa nåt till katten, han mår inte bra. :(

PRIDEFESTIVALEN

skulle gärna ha föjlt med jungis, malin och maria till sthlm pride. får dock vänta ett år tills man är arton. vänta vänta vänta... känns som man missar en massa pga det där jävla väntandet!

J-STUKET


min nya liknar, fast verkligen inte :( den är grön i alla fall.

NU SKA JAG SOVA! så det så. bye bye darlings. typ alla mina inlägg sker after midnight. hoha!

ETT FILM FREAK


edward scissorhands för typ två år sedan? snacka om att det var längesen man ritade av egen vilja.

igår köpte jag 4 filmer som jag redan kollat sönder på (även sen förut). edward scissorhans, gökboet, finding neverland och en jävla skitfilm- factory girl. en besvikelse som hette duga. ah och nu har jag inget att göra, dumt att inte spara en film tills idag!

BIO

igår såg jag och my two best classmates Bruno, ni vet, sasha baron cohen... den var något extra och utöver det vanliga! fyfan man hade långt ansikte genom hela filmen, och en gång fick angelica schyscha mig för att jag garva så högt. SE DEN!

KMOSS


YO

oj då. glömde visst att min kamera fortfarande fungerar....
jag har mest legat i sängen till 5, utan ork eller lust att gå upp, den här helgen. upp och duscha sen vidare på nya äventyr. bluesfestivalen med mina något äldre vänner turned out great! jag hade så himla kul! haha. då var det än en gång bevisat att det inte skiljer mycket på 17 och 23. det var vi och alla 40+are...inklusive papppa då.
 hoppas cc lägger upp bilder från igår också.

DE "MÄN" JAG UPPSKATTAR MEST JUST NU


läser minnen av john lennon och jag blev inte besviken på I'm not there. Cate Blanchett (nedre bilden) oh my god! så bra. hade dock velat sett mycket mer av ben whishaw. nu ska jag krypa (varför säga krypa?) falla pladask ner i sängen och dricka iste och titta på the guardian för 23384794e gången. förhoppningsvis får jag med mig katten! vi hörs hörrni :)

IDAG, TORSDAG

ett litet meddelande till cc: JAG HAR KLIPPT GRÄSET HOS TURKARNA! fast jag har en del kvar, så du vet. :) tack för igår!

jag är jäkligt trött idag, och tröttare blir jag när jag vet att jag ska träna ikväll. brist på fantasi nu. så, ciao.

I'M NOT THERE


2 filmer för 99 kr, jag älskar sånt! ikväll blir det en filmkväll med min Ben som Bob

WE HIT THE WEST COAST #2


då återstår det bara 4 veckor kvar av sommarlovet då. ångesten smyger sig FORT och OSÄKERT på

WE HIT THE WEST COAST


del 1. NI ANAR INTE VILKEN TID DETTA TAR!!!! godnatt nu.

STILL ALIVE

jag ville bara meddela att jag lever och är i säkert förvar, hemma. jag har en massa bilder på kameran som väntar på att få blottas. det är dock en lång process och jag är inte säker på att jag orkar gå igenom det på tom mage.
förmodligen blir et en datadag som vädret visar nu...

EN HURTIG DAM

ställde klorran på 9, gick upp 10 (efter att ha tryckt på snooze 726539349 gånger), tog på mig shorts och tshirt, knöt löparskorna och drog ut på en joggingrunda. det var ooootroligt skönt! vädret var perfekt, musiken var perfekt och jag kände mig perfekt! sprang ner till badplatsen och hem igen.

nu ska jag döda några timmar tills mamma kommer och hämtar mig. det blir en natt i örebro before we take off imorgon bitti. take care, ciao!


HELA GARDEROBEN I RESVÄSKAN


det kommer sluta med det, även fast jag bara blir borta i några dagar. man vet aldrig med humöret! en dusch nu sen tv :) ha en bra kväll!

NURÅ


västkusten med mor på måndag, bäst att börja packa och hålla tummarna för kanonväder!

INSNÖAD

är man inne på bloggar varje dag, som jag kan man ju inte undgå att ta efter en del looks. men jag är fan trött på det nu. att ta efter har aldrig varit jag. det kommer dock bli svårt att sluta ta efter och köra sitt eget race, även att kalla det "sitt egna". man får ju alltid inspiration ifrån något eller någon, och idag är jag tyvärr för insnöad i modevärlden.
vi får se hur det styrs.

SEX ON FIRE



ANIMALCANNIBAL


så jävla svårt att ta kort på sig själv, men men. a peak från i lördags

MISS JACKSON

yeah that's right! haha passar på att dansa till billie jean framför spegeln nu när man är ensam. måste träna på min moonwalk though

PEACE & LOVE MOVIE


sådär ja! JAG tycker om den i alla fall, ni anar inte hur mycket jag och datorn bråkat!

ÄNTLIGEN!

klar med festivalfilmen. premiär inom kort

ONCE UPON A TIME, YOU DRESSED SO FINE. DIDN'T YOU?



FYND

idag har jag fyndat black heels, stormtrivs i dem! fast var ute efter ett par jeans, mina svarta sen 8an är typ gråa.

BLOGGTOPPEN SÅ JÄVLA PINSAM!!!!!!

alltså seriöst! kolla bloggtoppen... jag dör! vad är det för mening att lägga ner värdefull tid och gör den personlig om det bara är EN MASSA BLONDA FJORTISAR som syns överallt!? "ååh jag är så intresserad av vad hon använder för smink och hårprodukter varje dag! och hur hon gör för att gå ner i vikt hihihihi!" ¤#/%="*¤"#(%#!("!)""/#!/&"!!!! fan vad trött jag blir. hur kan man tycka deras liv är så intressanta? jag menar verklgen inte att mitt är det, men personligen skulle jag aldrig falla mig in i att läsa nån på bloggtoppens blogg. usch

YADA YADA YADA


those where the days.

MYBELOVEDBEN


kär

ANYONE ELSE BUT YOU

jag ska nog sälja min pärla och köpa en annan gitarr. intresserad nån? självklart inte, ni vet ju ingenting om den

UPPDATERING

jag lägger upp allt på en gång, medan jag ändå sitter här och svettas. jag hinner verkligen inte hålla er uppdaterade om dagarna, för så har jag fullt upp med annat somrigt. Peace and love var värt, trots alla dödstimmar då solen stod som högst upp på himlen och stekte oss levande. dessutom var det jäkla långt att gå till festivalområdet, särskilt om man hade blåsor på fötterna................ såg i alla fall hoffe, tråkigt med ett dödfall där men vad fan ska man in i smeten och göra?! johnossi var min höjdpunkt på hela festivalen, efter många år av längtande fick jag äntligen se dem live. jag hade vääärldens adrenalin i kroppen och öste på för fullt! shit vad bra det var. mando diao var givet och såklart suveräna. peter dorethy sög solo, är iofs inte så förtjust i babyshambles heller men aningen bättre, sen är ju kleerup så jäkla skön.

nu orkar jag inte skriva mer :) take care now, bye bye then

PRECIOUS


gud vad vi äter, hela tiden! en sysselsättning och jag klagar verkligen inte. jag älskar mat och dryck, så äre med den saken! mitt favoritbadställe just nu är i princip okänd och därför helt underbar! kallt, vamt, kallt, varmt- det blir en perfekt balans.

MYGARDENTHEGARDEN


så jävla älskvärd. underbar. vill dö i den.

5MINUTESTOGO


innan festivalen, fan man tänker till och tvättar skorna.


efter.


RSS 2.0