BACK TO THE 70's


"förlåt oss gud"... jag och emelie efter redovisningen av miljötemat. adrenalinkick och så jäkla kul!

ELEMENT






sommarbilder -09

nu ni. nu ska jag ta katten med mig in i mitt rum, krypa ner mellan rena, nybäddade lakan och se en gammal goding till film.
imorgon ska jag upp 05.30 för att sedan spela match klockan 08.00....! vill döda någon (:
sleep tight

JUST NU


sandra love eddie

SÄMSTA KVALLEN EVER

ni får verkligen vara med och sänka ljudet nu... jag sitter med handen på högtalarknappen och vrider upp och ned när jag lyssnar... det låter forhoppningsvis bättre i verkligheten. här har ni!


LÅTEN

jag lägger ut låten imorgon. bäst att ni gillar den!!! ska spela in den nnnnnU

JÄVLA BUSSCHAUFFÖRER

är det bara jag som kan känna ett hat mot busschaffisar??? som idag; jag står och väntar på min buss, och den är som vanligt försenad. tillslut ser jag en buss stå bakom de två första, och gissade (numret syntes inte ens) att det var min vilket stämde. men jag ansåg att den stod dumt parkerad då det var ett stort kliv från trottoaren till dörren, och tänkte istället att han skulle köra fram en bit så alla kunde stiga på eftersom den knappt syntes. men nej då, han kör iväg, och kvar står jag med frustration inom mig och ville bara skrika VAFAAAN IDIOTJÄVEL!!! men istället gick jag därifrån som ingenting hade hänt... folk får ju inte tro att man missade bussen liksom! pinsamt. förra gången var det likadant- varför inte köööööra fram en bit?????!!! FAN jag förlorade en kvart av mitt liv. (nu sitter jag här...)

"NY" LÅT. WOHO....

spelade nyss in en låt. kanske lägger upp den, men förvänta er inte för mycket (as if). den låter som alla andra jag gjort............ kul med något nytt(:

EN BRA COVER



jag gillar ray

11 MARS

hej alla glada!
 jag försöker komponera något med gitarren... men allt låter tråkigt efter ett tag. måste köpa ett munspel och fixa ett inspelningsprogram, men jag vet inte hur. livet är inte lätt!
jag längtar snart ihjäl mig till min födelsedag och livet därefter.


TRÄNINGSDAGS

hej hå! just nu är jag mätt och belåten, ska iväg på träning och kommer förmodligen spy.
jag vart jäkligt glad imorse när jag blir bländad av solen! ÄRE VÅR ÄLLÄ?

KÄR



tänk att en röst tillsammans med instrument kan få kalla vinterkvällar att bli varma sommarnätter.
tänk att ett minne kan bevaras så starkt med musik.
tänk vad vardagen skulle bli grå utan alla dessa toner.
jag är kär i musiken.
det är de här jag vill göra

RANDOM


en gris visar nån slags "dagens outfit".




längtar


vänskap

verkligen blandad kompott. jag har inte haft någon inspiration till att blogga. när vårvädret kommer blir det ändringar!

NEW YORK MED SOFI FAHRMAN

jag vill gråta...
min vän emelie fick ett samtal om en resa till NY i maj, som hon intresseanmält sig till på sofis mode. (jag kunde inte anmäla mig då jag var inte medlem, och antog att det var omöjligt att få åka!) men idag fick hon ett samtal, där en tjej i andra änden sa att vi två kunde få följa med i alla fall till new york och bo på lyxigt hotell vid Time Square, träffa sofi, samt upptäcka stan med hjälp av hennes egen new york-guide.
 problemet är som vanligt pengar. vi blundade för kostnaden av resan och jag tappade hakan när hon sa 7995 kr! det är egentligen billigt för tur och retur och det som ingick, men inte om man ska punga fram de idag... plus att man vill ha lite att leva för när man är där. så vi tackade nej. jag är så jävla sur! fan att allt ska kosta!

och jag vill se moneybrother på Ritz den 10/3, men jag är ju fan inte 18!!! undrar om man kan komma in i alla fall efter ett samtal...

just nu hatar jag: 17 år och pengar.

RSS 2.0