ROCKFOTO


så jävla fräscha

BILDER FRÅN P&L


text kommer sen

TAGGA INFÖR


pppppppppeeeace and love! blir upphämtad vid 3-4 imorgon, då jävlar kör vi volvo mooooooooooot borlänge! både cc och jag har med onödigt mycket kläder och annat skit. typiskt! men men! jag har med mig min gamla kamera så vi ses här om en vecka :DD ta det lugnt! det ska inte jag göra...

LÖRDAG


vaknade av att det ringde imorse, trots gårdagen tog jag mig upp och mötte en lika sliten pappa i köket, och båda kände att en huvudhöjning räckte som "godmorgon, fan vad du ser ut." sen åt vi jordgubbar och solade. INTRESSANT! bloggen känns mer som en dagbok ibland, men god natt nurå

systemkamera på festival?

jag vet inte om jag ska ta med mig min systemkamera till P&L????? är det värt?! känns inge kul alls att fota med min gamla digitalkamera, samtidigt som jag är ganska rädd om den stora, klumpiga. jobbigt! imorgon ska jag packa allt för på tisdag kör vi...

HÄR VARE MIDSOMMAR!


sill och potatis, grillat, härligt folk och en lika härlig midsommarstång- då var denna dag över lika snabbt som den kom. Tack alla det var riktigt kul! även fast jag hade in topp runt en sådär sju, halv åtta. en bock på listan och vi går rask över till nästa veckas äventyr: peace & love...

MIDSOMMARSTRESS!

har jag allt? -NEJ! och hur ska man kunna bränna skivor om man inte får ladda ner? skiter jag i. We. need. music. å det är verligen asdåligt med blommor ute :O hur ska jag få ihop både till en krans OCH en stor jävla midsommarstång?! blomma dååå!
hopppas alkoholen under min säng funkar lika bra som 7 sorters blommor under kudden... leveransen kom nämligen idag :D LYCKLIG!  
see you bitches!

"Örebro är så jääävla stort..."


eller?
bjöd dem till min mor, gick upp på stan för att äta kina, amanda visar 'dagens', amanda säger åt en främling som frågar efter pizzeria: MÅSTE DU VARA SÅ JÄVLA KRÄSEN? (men glömde att hon gömde skämtblicken under glajorna), gick tillbaka då inget dög, åt pizza istället, amanda blev vän med ägarn, jag fick mig ett par sockor, amanda såg ett x och blev röd, ccs mamma backar tio gånger om, vi åkte hem and here i am.

good night


poss poss!

sandrahearthecity

jag är kääääär i the city.ligger och kollar nu, som jag har gjort hela dagen. whitney och jay måste bara vara tillsammans! ÅHHH!!!!!

LUUUUUUUUDEEEEEEEEEEEEEEER!

haahah!

 jag är fortfarande helt slut efter kvällens seriösa basketpass med fittludret. bilder och ev. fimer kommer ev. imorn! efter att ha fått några spanks av sin boss nisse, är hon förhoppningsvis redo för filmredigering. premiär för 'cc's crib' då. YO!

FISHYSTINK&OLDMAKEUP


förvånad in the apartment

grattis mina kära studenter!

känns skit att jag inte åkte in och gratta mina vänner idag, men jag orkade inte åka en tidig buss för att stå och vänta i spöregn, inte erik heller så vi sket it. :( hela dagen (från halv 3 då jag åt frukost) har dessutom gått till att packa, lyfta, krångla, köra, packa upp, inreda och krångla lite till och till sista åka hem HELT slut! det är jobbigare än vad man tror att flytta möbler. lägenheten var hur bra som helst, nästan lite ledsen att behöva lämna den. men snart blir det inflyttningsfest i alla fall! :D nu ska jag äta baguette med skagenröra och grönsaker, till nån bra film förhoppningsvis. ha en bra kväll i detta pissväder! puss

axelont och stressig vardag

shit. 17 år med axelont och stressig vardag... det är väl frisörlivet antar jag. men jag vill ha tid för att spela gitarr och sjunga. Fotografera och redigera. ha tråkigt och vara uppe sent, utan att det påverkar morgondagen. allt känns väldigt stressigt just nu, både pengamässigt och rent tidsmässigt. det kanske sker en förändring i juli, och då även med vädret!
Imorgon flyttar mamma till örebro, jag ska nog följa med och titta på lägenheten som jag kommer bo i på skolveckorna.



som på den gamla goda tiden, då hann man både med att fota och umgås med gitarren ;)

gymnasiefesten


här är en goding! första och sista bilden: "OJ VAD BRA DEN BLEV!:O" haha så förvånade! LUV LUV

HEADHEAVYHEAD


tuung. NU MAT! FAN VAD GOTT!!!!

KAFFESUGET TAR ÖVER


varför finns det inget kaffe hemma när man verkligen måste ha det? provade kaffe på påse, men det var verkligen inte gott.
känns som alkoholen har frätit bort mina inte-längre-så-vita-tänder, efter en kväll på folkan i linde igår. det var kul i början och bli presenterad av cc som "min bästa vän", men efter ett tag tröttnar man på att skaka äckliga kisshänder och en känsla av uttråkning tar liksom över.

till min förvåning tog jag mig upp runt 11 imorse, för att åka in till lindesberg och se alla idioter marschera runt i sina fåniga dräkter. vissa var riktigt pinsamma. inte så värt att se en dag som denna, rätt överskattat.

BLACK

nu ska jag jobba black.

heeeeeeeeeeeelt slut

en natt med endast några timmars sömn och sen träning på det= BAD! nu ska jag duscha och sen blir det project runway final:)

stockholm då

jo det var jäkligt skönt att komma bort. resan upp var begaglig och snabbt överklarad, därefter blev det två riktigt goda koppar kaffe och sen en lång tur på stan. äckliga politiker och danskjävlar dominerade över alla gator och torg, de gjorde det svårt för mig att inte heja på dem under matchen senare, so i did. vilket verkade löna sig. fick massa sommargodingar med mig hem förresten! okej tack för mig! you've been great!

"LET IT RAAAIN!"

ja, vad kan jag säga? ännu en seger. att vara målgörare är inget nytt för mig så jag behöver inte nämna att jag nicka in den;) lite kaxig får man vara när vi spöar skiten ur ett helt okej lag. "LET IT RAIN!" som  Philip Seymour Hoffman hade sagt.

we can't regain what went down in the flood


But happiness to me is you and I love you more than blood. bob dylan

uppdatering

det är faktiskt inte så kul att ha sommarlov när det är 10 grader ute. känns mer som höstlov.
igår sköt vi lerduvor med fotbollslaget, jag kom på andra/tredje plats:D jäkligt bra faktiskt! fast 4 träffar av 15 är ju egentligen inte så bra.
imorgon bär det av till stockholm!

roligt inlägg

mtv movie awards 2009

missade tyvärr mtv movie awards förut, men såg reprisen idag :D haha, alltså andy samberg aka. hot rod is the man! fan vad jag garva när han sjöng/rappade! "megan fox................" haha! hon är förmodligen en av världens snyggaste förresten, och jag är sjukt förväntansfull över nya transformers. can't wait!
            att twilightgänget tog hem nästan allt, är ju inte direkt shocking. new moon- can't wait!

ah jag tyckte mtv movie awards 2009 var riktigt bra!
over and out

TJENA


i väntan på kyckling och potatisklyftor kan jag berätta att jag i princip har sommarlov nu! firar detta med att åka till stockholm på lördag för att shoppa med mamma. sen är det midsommar och peace- snacka om att det kommer gå åt alkohol. önskar verkligen att det kan bli en riktigt lyckad midsommar med bra väder och vänner! vad har ni för planer gott folk?

SWEET EIGHTEEN


svettig och naturell. dett var alltså i lördags, orkar inte läga upp massa bilder. vi firade hannas 18 årsdag i alla fal! det bjöds på bål, cider, sol och härliga människor. tack för det :)))

RSS 2.0