frisören talar ut


jag har så jävla ont i axeln! kände det när jag klippte en några bekanta idag. så jag tror jag skiter i att blogga mer än att skriva just detta. det blir boken och lite gott gott :D PUSSSSSSSSSSSS

eyes on fire

mmmm låten! lyssnar och njuter till eyes on fire av blue foundation. tog mig nyss en redig och behövlig dusch osckå. var sådär lagom fräsch efter gårdagen, sminket och frisyren satt liksom fortfarande på.


yesterday


ville gärna bidra till en bättre miljö, men sket i det och drog med mina fotbollsbrudar till örebro istället.
ullanpullan bjöd på kalas som hette duga!

torsdag med sol


nu ska jag ta en promenad! solbrillerna på:D

090325


timmy var snäll och köpte fortsättningen till min bok idag, nu måste jag skynda mig att läsa ut den första! :Doch jag är verkligen trött på det här vädret! jag vill ha vår -helst sommar- NU! fotbollsträning ikväll, adjöken!

burrrrr




burrigt väder och burrigt hår.

den tuffa alliansen


                                                                                                                                                                                                                                                                                       lastfm

VILKEN IDÉ!


kom på en bra idé här om dagen. nämligen att göra ett frisyrhäfte till mina kunder :D så dem kan välja en cooling och förhoppningsvis blir det något sådär likvärdigt! :)

navy


i lördags hängde Annis med frövis vassaste tjejer. lovelove girls!
gotta go now!

addict

nu har jag läst ut halva boken, (drygt 200 sidor), observera att jag köpte den i måndags :OOO im addicted! nu äre träning som gäller! puss

hours in the sun


nu är det vår. imorgon blir det vårjacka.

sol, mjukis, mat, musik och bok

sitter hemma i min morgonrock, jag orkade verkligen inte gå till skolan. nu ska jag ta på mig mjukisdressen och göra mig en god frukost. solen ligger perfekt på vår altan, så där kommer jag sitta med min ipod som är nyladdad med skön musik, och en 400-sidors bok, nämligen om jag kunde drömma.

vi hörs sen

boken


jag riktigt längtar efter att få slukas in i den! nu ska jag träna, men sen när jag kommer hem blir det äventyr med edward.

vill göra något


blir sugen på lugg... men å andra sidan är jag sugen på allt! kort, långt, rakt, lockigt, vitt, natur, and so on. nu ska jag plocka ner min garderob och göra finARE i mitt rum :D

HURRA HURRA HURRA!

jag måste gå ner och säga grattis till farsgubben nu. han fyller många år! jag hoppas det blir korv med bröd idag! :D

Min älskade klädhängare i guld


den är sååå fin! timmy och pappa monterade upp den igår, och jag är supernöjd! stången fick jag av farmor och kedjan köpte vi på coop. helt otroligt bra! och skönt! slippa leta kläder på golvet som inte fick plats i garderoben. nu fattas bara lite hyllor till mina dvdfilmer. jag älskar mitt rum!

örebro


på Burger King i fredags. vi skulle med min bror hem, så vi fick slänga ner maten i en påse.

snöhelvete, ge mig sommar!


under pip, 08.

ÅNGEST!

ska jag åka? vad ska jag ha på mig? hur kommer vi in? hur kommer vi hem? vad ska jag dricka? när ska vi åka? VEM ÄR JAG!?

VILKEN FILMMÅNAD!

jag är så himla töntig, men jag är kär i twilight.

lyssnar på River flows in you by Yiruma nu, och den är verkligen BRA! and so is the movie. känns som jag har ett slags beroende av den, vilket man kan känna för någon man är kär i också. sååååååååååååå...

dessutom gillar jag verklitgen Feeling good by Muse (nedan), som är med i seven pounds som också är asbra! jäklar vilken filmmånad det har varit för mig! såg en bit in på Australia igår, snacka om besvikelse. den verkade verkligen skittöntig! benjamin button, gjorde inte heller något intryck på mig. jag antar att jag är en filmkritiker numera, efter två storfilmer som twilight och seven pounds. 


you know how i feel


im feeling good.

hallå

otaggad på att blogga idag. men nu ska jag i alla fall städa på mitt rum tror jag, bombnedslag! rimmade det? kanske väntar till jag får min klädhängare... AJA! take care now, bye bye then!


cool tjej 06


WANTED!


jag vet  att jag är lite sent ute...
men jag har nu sett filmen 3-4 gånger på 2 dagar, och jag är fortfarande inte trött på den! fyfan jag döööör! jävla mystiska helvete :(((( edward cullen, i want you so bad.

good evening


art

AD


klipper mitt dockhår som agyness deyns, i skolan.
vill ha vår förövrigt.

coffee and sweet music for my ears



angelica har länge tjatat på mig att jag ska lyssna på fleet foxes. "jaja, jag ska!" den här covern var dock riktigt bra :D dem får en att känna sig rätt talanglös. tack angelica.

oldfashionways


kyckling och pommes


ohm sweet ohm


boyfriend shirt


waitingformyman


flott hår, dålig andedräkt, munsår och fotsvett. kommer aldrig timmy?

long for summer, long for you

Permanent Vacation

ikväll

kl 20.00 ska jag äta godis och njuta av mia och klara! en helskön duo. ett litet favoritprogram.


hahahahahahahaha

VINST!!!

fan vad göötöötötötötötötöttt! :DDDDD vinst mot rynninge med 0-5. tycker det är rätt bra att inte ha tränat ute något, och sedan gå ut på konstgräs och vinna så stort. mål gjorde jag också! :D
 
JAG ÄLSKAR ATT SPELA FOTBOLL!

RSS 2.0