happy weekend


update: trött, sur, uttråkad och pirrig

det är jag nu av olika anledningar.  min treveckors praktik slutade idag, sorgligt och skönt. fan det är mycket blandade känslor idag! i alla fall, fick massa free stuff så jäkla bra!:D ååå idag trodde jag att jag skulle svimma!!!!!!! det var helt insane! fick panikont i magen när jag satt ute på lunchrasten. jag skyndade mig in till salongen och känner hur svetten börjar rinna och ögonen går omlott. var skakis, snurrig och svettig, redo att dö. (MMM!) skitkonstigt! sen åt jag jordgubbar.
okej nu är jag rätt uttråkad så ska kolla igenom ännu mer fotoalbum.
peace out

vinst i vanlig ordning

jodå! så satt ännu en vinst lika fint som snus. om ni har vägarna förbi frövi på lördag sådär runt 16.25 kan ni ju kolla in THE BIG SUPRICE, i centrum... ni kan inte missa't. ytan av centrum är ungefär 5 kvadratmeter? världspremiär med mig på scenen! BE THERE!

tisdag


varför ska jämt solen envisas med att gå i moln när man ska sola? äntligen en ledig dag utan träning eller match. you'll find me in the couch

vitt vin och svin

det blev ingen hemmakväll igår, istället bjussade kvällen på vitt vin och odrägliga svin.

glass med klass


that's right! dyr glass med kladdkaka till, det är sommar det! innan det riktigt god frulle bestående av grovt olympiabröd med grönt på och godmorgon juice till. det var morgonen det! nu till aftonen vilket jag knappt vill prata om. jag är så ensam. på en lördag- det är inte okej!!! funderar på att typ ta på mig nåt fint och cykla till affären. då gör jag åtminstånde något! dock inte nyttigt, det blir nog candy i vanlig ordning.

GERALDINE


weheartit

COUNTRY WALK


idag.
nu är jag så jävla trött så jag dör. natti!

helgen


16/5 tog jag en cykeltur med ciccan då vi stannade vid vår älskade flytbro. det är otroligt vackert. jag mår ofta väldigt bra när jag befinner mig vid den, harmoni!


17/5 åt jag en otrooooligt god omelett till brunch! stekt paprika, champinjoner och broccoli. sen på med ägg blandat med skinka, krydda och lägg på ostskivor! mumma

well well well


lite fint att titta på, så länge tills jag har något vettigt att säga! (det kan ta ett tag;)

latest news: frövis damlag spöade skiten ur lindesberg med 3-5 idag (:

Måndag


Ann Catherine Lacroix
lite mer bilder från helgen ska jag nog försöka lägga in också!

H&M


att bli 17...


    födelsedagar... vad ska man säga? få besök av den stora, torra släkten, äta massa gosaker som i längden inte alls blir så goda och som får alla dessa träningar att verka meningslösa, stå i centrum och låtsas bli glad av en ynka hundralapp, som så prydligt ligger i ett vitt kuvert med namn och ålder på. 17år, mellanår, ett värdelöst år. grattis

hurra hurra hurra



idag är det min dag! cc är på besök och vi har ätit cheesecake och bullar. fyfan vad gott.

JUSTBEACUSE


snyggaste jag vet! skulle gärna....

vem fan prioriterar städning?

"städa ditt rum sandra!" jag blir så less på att dem ska bestämma över mitt rum. det är väl ändå jag som ska bo i skiten och inte dem? jag vill inte prioritera städning det första jag gör efter en dag på salongen i trånga skor. nej, städa gör jag när jag är ag, ledsen eller äcklad på gamla glas och tallrikar med matrester på. nog låter det jävligt äckligt, men samtidigt tror jag många känner igen sig i detta! dessutom har jag träning nästan varje dag (känns det som), så jag hinner faktiskt inte, mamma och pappa!

onsdag

ah visst ären bra!!!!! :) praktiken flyter på, dagarna går rätt fort även fast man mest städar och diskar.... nu ska jag träna, så duktig som jag är! take caaare. PS. jag saknar kommentarer från er!

bäst just nu


alltså lovelovelove!

för 5 minuter sedan


klämde jag i mig glass med chokladsås och varma jordgubbar nyss. sen har jag fått biljetten nu också :)
   tror jag tar hojen och bajkar ner till ica, är väldigt godissugen (som vanligt) trodde att en tallrik glass skulle hjälpa...
 

häääjhäääj

NUUUU ska jag göra mig iordning för att fika hos ragnar och efter det vattenpipa. sen söndagsparty med malteasers till ikväll! imorgon och tre veckor framåt har jag praktik på hårmagazinet. tjoo

Kattaktär


jag är fascinerad över kattdjuret. tänk att en katt kan ha så mycket karaktär. jag vet precis hur min katt vill kela, nattas och sova. är hon tjurig eller irriterad, svårkelad eller trött, blåser jag bara på hennes kind, och vips blir hon gamla sirran igen! satt nyss och snuttade på hennes öra, vilken hon tyckte var skönt. fan vad konstigt inlägg detta blev. 

Zach Braff gästar söndagsparty

 glöm inte söndagsparty ikväll 21.00! här har ni en liten reminder om hur jävla bra dem är hahaha

igår

hängde jag med berusade medelålders kvinnor och män, hos min faster. vi åt och åt och åt. jag fick massage och en riktigt sjyst indianjacka av henne som jag ska låta farfar pimpa. det var min lördag och den var bra!

är du också trött på dålig service?

gud vad tråkigt det är att handla fotbollsskor när man inte får någon hjälp. ingen av de tre sportaffärerna jag besökte hade bra service eller trevlig personal. jäkla virrhönor låter tuppen sköta allt. jag blir verkligen irriterad!

lazy sunday


igår

DRUGGEDANDFUCKED


efter ett lugnande piller...

så, nu är jag vanliga sandra igen. medan fotbollen värmer mitt hjärta tänker jag göra något gott att äta, duscha varmt och sedan krypa ned i soffan med täcke och kudde till en bra film. Det ska bli min fredag. hoppas ni har det lika bra som jag.

förrsten, valborgsbilderna hittar ni på CC's blogg.

MÅÅÅÅÅÅÅL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1-1 mot nora pershyttan. utan någon som helst uppfattning om tid kvar i matchen, tar jag i alla fall bollen, går i banan och skjuter- MÅL! "ojojoj!" Frövi vinner med 2-1. detta kommer jag leva på hela veckan! FYFAN VAD BRA!!! fotboll är så kul

jag och mitt parra, det tror jag de!


en liten surpuppa i regnet. jag ska flytta till örebro i sommar ((: vinkvällar hos mig! :D

on a night like this


 i min ipod, i min sång, i mitt huvud, i mitt hjärta. Godnatt

KLANG 17 ÅR!!!


alla dessa cambilder...

grattis cp!!! :))

GODKNOWS

Efter många musiklektioners gnatande av mando diaos gamla dänga "god knows", har jag äntligen fått min belöning: ETT MVG! hihi :D såå skönt, och välförtjänt!

TRAIN TO NÄRKE

train to närke är helt klart bäst just nu! även fast jag bara sjunger två meningar och låter lite skakig, så är den väldigt charmig! hoppas en fortsättning kommer på'n. dessutom planerar jag och angelica att kanske skicka in en video till idol haha! var för sig. skulle vara kul att veta om man går vidare! anyway, sex is on tv so i gotta go! byyyyeeee babies

in the forest


jag fotade och lekte modell. imponerande

NU


försöker lugna mig inför morgondagen med en av mina favoritlåtar av boban. vi har NO-prov och jag kan ingenting! jävla ekosystem!

suck


we heart it
jag har så himla tråkigt just nu. vill göra nåt! men det är väldigt lugnt runt omkring mig. jag känner för att uttrycka mig på ett poetiskt sätt. men saknar ordförståelsen, ordförrådet. vill höra från nån. 

god natt

i väntan på Amanda Timell

hon tar sån tid på sig! snickarn.
     jag hittade en ryggsäck till peace idag, så den har jag tvättat med grönsopa och hängt på tork. nu ska en seriös packningslista skrivas till mig. cicmats ville också ha en. amanda kanske behöver en hon med? jag är ute i god tid, kanske för god? 

jesus


kotor


jag måste sola! imorgon kommer regnet, enligt mamma. pass på

yesterday


åt vi pizza, piggelin och hängde utanför tallen. tallen är ett pensionat.

bilder från valborg kommer, cc måste bara skicka dem först


RSS 2.0