SMAKPROV


måste plugga lite nu, så njut av dessa så länge! italien

FEBER AND SHIT

feber i italien àr ingen hitt. missade bowlingen ikvàll bara fòr det, och imorgon ska jag bara lukta pè spriten (nehe det gick visst inte, snoret àr i vàgen). sex on the beach, som vi har druckit varje "krogrunda" kommer fè mig att dreggla. nu ska jag sova mig frisk. har 5 tròjer, mòssa och 297389673921 tàcken! kommer hem pè lòrdag. vi hòrs, ciao!

I ITALIEN

ciaaao! hàr sitter jag, i italien med lilla Ina och vàntar pè mat... som vanligt! vi àter hela tiden- socker och fett. julgris lagom till fòrsta advent. i lòrdags var vi pè en klubb med alla italienare samt svenskar, real fun. ikvàll ska vi till en bar och chilla, ta nèn òl och imorgon ska vi till milano fòr att fòrhoppningsvis shoppa. nu ska jag hjàlpa henne med engelskan, take care. see ya

HUNDEN VILL HA BULLE

bra rubrik. sitter på golvet med en varm bulle i ena handen och på tangenterna med den andra. brevid mig ligger en vit hund suktandes efter MIN bulle. sluta glo på mig!
             jag var nyss och köpte en gammal johnossiskiva till Ina, hon jag ska bo hos den kommande veckan. hoppas den uppskattas, annars får jag väl ta med den hem igen. skulle iofs inte klaga! ska nog köpa med en marabou också!



LONG TIME NO SEE

tjenare. dålig uppdatering beror på dålig organisation. inte från mig då, utan från skolan.... vi vet fortfarande knappt ingenting och nu på lördag ska flyga till italien! (jag blir galen). lite stressigt känner jag. fast det ska bli kul som jag har sagt, känns som jag bara upprepar allt.

here's some good shiit:

längtar oerhört mycket till fredag, då jag och bästa vännen cc ska på biopremiären av uppföljaren till twilight! sen ska vi ligga sked i min 120 säng :) på lördagmorgon bär det av till arlanda.

vann nyss matchen mot HOIF, härligt! jävla kul med futsal.

hitta kudden och somna nu, nattiiish

märker ni hur jävla häftig jag eeee´???


MORD

förlorade nyss en futsalmatch och jag är inte glad. gapar och skriker här hemma, vill bara ha maaaat. känner mig stressad inför resan på lördag. denna jäkla packning! mycket som ska hinnas med till lördag, både med skola, fotboll och resa. (fan vad jag klagar) men damn vad kul det kommer bli! tjejen jag ska bo hos har addat mig på facebook: utfrågning ikväll. nu ska jag äntligen äta. älg. see u around bitches

UNDERHÅLLNING!


fan älskar office, och den nya com hem reklamen hahaha, marsvinet...

DE BORTGLÖMDA


några veckor sedan.

fan att helgerna går så fort!

HURTIG

efter en hård träning såhär på morgonkvisten, ska jag ta mig en förtjänt kopp kaffe och mysa i soffan till någon dålig serie. sedan blir det tacos till middag! later

DAGENS KÖP



allt detta för under 500-lappen. det kallar jag bra praktikplats!

RESA UTAN PACKNING?!?!

den 21 november ska jag och 8 tjejer från min klass åka till italien. vi ska bo var och en hos olika familjer, har ingen aning vilka familjer eller vart, bara att det är lite utanför Milano.  familjerna väljer sen ut vilka de vill ha av oss. bla bla bla, mådde nästan illa när jag fick reda på att vår italienresa kanske inte precis blev som vi tänkt oss... vi får nämligen bara ha ett handbagage när vi reser!!! och en extraväska som 9 tjejer ska dela på! jag dör, hahah! fan jag som ville ha med mig massa hem! jag ska antagligen åka i tights och ha med några tunna plagg, kallt men det är de värt. FASHION!

berätter mer sen, nu ska jag hjälpa mamma med kalasandet! ha en trevlig afton babes


UPPE MED TUPPEN

cyklade som en galning för att hinna till musiken kl 8. men åååh så var den inställd, då vare bara att cykla hem igen- vänta en timme sen cykla till skolan. idag ska jag fira mor och äta smörgåstårta! :D

HALLOWEEN COSTUMES


amanda och erik aka stalin


greve hamilton som nån jäkla star wars-figur och söta cecilia som fe, OM ni missade det


cc leker med discokulan i sina discoglasögon


bästa utklädda, JUNGIS SOM MAD HATTER! (nedan)


Mad Hatter (johnny depp), i Tim Burtons senaste film, alice i underlandet.


jag som kåta gun i kvartert skatan.  olikt, men å andra sidan är gun sjuuuukt ful

JAG HAR EN VISION. HAR DU?

medan kaffebryggaren och krister i p3 gör sitt, funderar jag på hur jag ska jobba för att nå mitt mål, mitt drömliv. det låter djupt men jag känner att jag måste tänka framåt, särskilt inspirerad blev jag efter ett föredrag i skolan av Stefan Björk. han såg positivt till allt, vilket jag inte gör just nu. snarare motsatsen...

man vill så himla mycket i sitt liv och man tänker att "jaja, jag hinner, jag är ju bara 17. jag kan ändå inte göa något utan att gå klart skolan och få en utbildning först." MEN snart är man 18... och 19, sedan är man 20 och då en vuxen människa som ska klara sig själv. helt plötslig står man där, utan mor och far vid sin sida. ingen som lagar mat eller tvättar åt en. det är dock mitt sista bekymmer, laga mat kan jag. nej, jag vill inte leva ett medelsvenssons liv med hyffsad lön och villa i någon liten okänd ort i sverige. jag vet vad jag vill, även fast det är lite luddigt just nu.  


vet du vad ditt mål är? här är några punkter jag utgår ifrån.

  • Skriv ner Din vision till livet. Ett högt mål, och sedan hur du ska komma dit. Det finns inga hinder!
  • Har du ingen förebild, som du vill t ex jobba som, skaffa en!
  • Var inte rädd för att ringa till den personen och be om råd, ingen kan tacka nej till en människa som ber om hjälp med rätt attityd. Fråga om praktikplats osv.
  • Kom ihåg, DU ÄR UNIK! Våga vara dig själv. 
  • Skapa. var nyfiken och kreativ, våga, vinna. Var en entreprenör.


DU KAN LEVA DIN DRÖM

hahah ja jag är seriös.


RSS 2.0