ÅRETS BILD



kusinträff; jonathan, jag, mowgli och bror. jag blir verkligen lycklig när jag tittar på den här bilden och kände att jag ville dela med mig av min glädje! jasna, sötaste flinet. jag minns hur vi kurade in oss och skrattde som aldrig förr åt oss efteråt när vi zoomade in bilden. hahah! ful och fulare

CHRISTIAN THE... LION




hahahaha

VÄRLDENS MYSIGASTE

jag kan inte ens minnas när jag hade det så här mysigt själv. te, vaniljljus, lugn musik och en saknad katt brevid mig
som inte kan få nog av min närhet. harmoni! äntligen. (och datorn var nog årets köp!)

ibland önskar jag verkligen att man kunde spara lukter, ljud och känslor i en burk som man kan njuta av när man vill. det har jag ofta önskat när jag upplever något jag verkligen vill minnas. oftast glömmer man bort känslan.

nu har jag förlorat sjukt mycket skönhetsömn de senaste dagarna och ber att få tacka för mig. PEACE

ps. ursäkta dålig formulering. är dödstrött

UPPE MED TUPPEN

klockan är nu 07.38 och jag kom precis hem från efterfesten... jag har alltså hållt igång mer eller mindre i 12 timmar.
ska åka till hemorten kl 10 så det är väl ingen idé att lägga sig. fast nu börjar tröttheten komma. yrsel. 
jävligt märklig kväll egentligen! jag fick heta emil (i lönneberga) hela kvällen och gick sedan genom heeela jävla stan för att komma hem. från västliga väst till ösiga öst.
på krogen var jag luspank men min keps räddade mig från att gå runt nykter och försöka se avslappnad ut runt alla idioter.
idag blir det inget annat än att sova, enda tills det är dags för kusinträff. jag ska dricka cola.

LIVETS DRYCK



te är livets dryck just nu. för det känns som någon har knullat min hals, ursäkta uttrycket.  



2: rätt skönt att vara sjuk dock. då slipper jag praktiken.

jag brukar oftast hålla mig frisk även när det är de allra tuffaste tiderna- som i julas och svininfluensans hysteri... jag tog ingen spruta och klarade mig utan svintryne. när jag väl är sjuk tycker jag om att påminna folk om det och spela en riktig martyr.


ÖVERKLASS


en kväll med mina snygga class mates på slottskrogen. vi tyckte vi hade gjort oss förtjänta av alkohol efter modevisningen så det blev strömpis därefte. emelie blev kanon i vanlig ordning. LIFE BITCHES

OFF I GO


här iväg för att köpa en ny dator på media markt... stört vad mycket folk det var!!! fick typ kasta sig fram för att få tag i det man ville ha, bland svettiga armhålor och omänskligt beteende. men en dator fick jag! en söt mini pc för 2690 kr :)

GO KVÄLL LADIES AND GENTLEMEN!

hallii hallåå! idag tog jag igen mig efter en riktigt bra gårkväll i stadens dimma, med lite grillat, lite lek och nu filmkväll hos brorsan. min andra bror med flickvän myser brevid mig, BLIR ÄCKLAD!!! eller avis. vet inte riktigt... kör nog på äcklad.
 mitt hår är dreads och otvättat, det är varmt och jag svettas, känner mig riktigt ofräsch- men fan vad glad jag är att sommaren är här! nu väntar jag bara på att få sticka utomlands med ciccan. längtar efter brännan.

MODEVISNING

efter en lång dag på slottet med frisyr och make-fix, satte coolagänget på slotskrogen och njöt av ungdomen. Nu dricker jag vin ur en petflaska och äter stek ur matlådan... FANSY! det är svettigt! och det är sommar! DET ÄR UTGÅNG! ha en trevlig onsdags!

ÄNTLIGEN 18!

idag steg jag in i möjligheternas värld- vuxenvärlden.

efter ett krogbesök igår såg min födelsedag lite ut såhär; med outhärdlig halsbränna hade jag lagt mig utan att borsta tänderna och det luktade gammal fylla i hela rummet. mamma kom oönskade in med pappa och brorsan efter sig och sjöng hon ja må hon leva och försökte utan lyckat resultat att vända på äck'let som låg i fosterställning, fullt påklädd sedan gårdagen. sminket satt på det med. 

jag åker aldrig mer fyllebussen igen. jag blev visst lite tlött på kringelikrokelvägen och när cc väcker mig med att skrika något som bara en utveckligstörd kan göra, låg plötsligt hela min middag på golvet framför oss, med innehåll av kvällens alkoholaltiga drycker. snart därefter skulle jag gå av (tack gud) men jag tycker lite synd om de som skulle åka 3 mil till. fast jävlar vad vi skrattat åt det. hur jag efter varje omgång sa "fan vad bra" med ett flin roar oss mest. särskilt till hur cc skämdes.

nu har jag en ren säng som väntar! puss på er

UTVIK


jag inviger långhelgen med en öl och lyssnar på Charlee
(med ola joyce) om och om igen. jag tycks inte få nog.

just nu längtar jag bara hem till örebro. kan inte fatta att jag sa det... HEM till örebro. jag känner mig inte hemma hos pappa längre, det är så tomt och opersonligt, särskilt i mitt rum. det är som att kliva in i en annan dimension där all energi tas ifrån dig. vore det inte för min katt skulle jag inte stå ut. det är bara hon som ger mig energi och glädje här, och då pratar vi om ett djur...

jag känner mig äcklig här och vill bara tillbaks till mammas städade, ordningsamma lägenhet där kyl och frys är fullproppade och där det alltid finns gosaker i skåpet, där det är närmre till affären än till vår granne här på landet.
jag och pappa umgås inte när jag är här, vi sitter på olika håll. även när vi äter. fan vad vi glider isär. när vi väl pratar blir jag bara irriterad i alla fall, så det kvittar i nuläget.

kanske ändrar jag mig i sommar när jag tillbringar mer tid här, när man kan ligga och sola naken på altanen?
kanske fäster jag mig ännu mer vid stadens ljus och ljud...

jag klagar inte, bara uttrycker mina känslor i ord.
nu vek jag verkligen ut mig för er. shit!   



fast fan... jag älskar landet på sommaren!

GAMMALT OCH SKÖNT



jag blir riktigt sugen på att raka av det igen som på första bilden, så jäla schyst polisong haha! men fan vad jobbigt det var att spara ut det. särskilt om man har krull. sen blir jag sugen på att ha riktigt blont och stor lugg.

ATT BLI VUXEN...

igår blev amanda vuxen. lilla, lilla amanda. första krogrundan inleddes med mingel hos henne. jag och cc köpte en lättöl, 10 räkor och tuggummi som 18årspresent, något att ha under kvällens gång! det var välplanerat.


trash redan då. jag och amanda, en månad sedan?;)

WHITE TRASH WALL DECORATION


min tomma, fula vägg är inte tom och ful längre. där hänger nämligen dämpningsmaterialet till ossis trummor- this beauti. terese och jag fick en varsin. vi var som barn i en godisaffär, eller mer som ungdomar på systembolaget! FULLA av glädje

HÖRVÄRT



som att torka sig med bomull. otroligt bra! min favoritlåt just nu. den får mig att kännas dramatisk, djup och kär, i något.

 terese och jag stod längst fram och skämtade med vad vi trodde var en producent, och blev sedan hänförda av Ola Joyce som i själva verket var "förband" till johnossi. Hans skickliga, stundvis klumpiga, musikframträdande gjordes med humor, det gillar jag!


nu ska jag försöka spela något på gitarren som jag nästan glömt bort. (skuldkänslor).

SUCK...

jag lägger av en stor suck medan jag bläddrar i en otroligt ointressant bok för tillfälet- samhällskunskapsboken. det finns inget tråkigare än att studera när man ständigt far iväg till sitt egna lilla ställe i huvudet, där blommor och bin känns viktigare och där solen alltid lyser. just nu vill jag bara göra allt om är harmoniskt och lugnande, inspirerande och skitkul! caaan u feel me?

jag försöker ständigt komma på sätt att lägga upp studierna på. men listor blir ouppdaterade, motivationen försvinner och tankarna tar vid. och vad som än händer, hamnar jag alltid här!
datorn har blivit en kompis. det. det känns förjävligt. blogghelvete :) 

ha en trevlig eftermiddag, I'm out of here!

FARMOR VS. BRORSAN


nytt halsband, farmorstuk, och snodd skjorta från brorsan. kanske införskaffar en egen nån dag! eller inte...

BESLUTSÅNGEST


ny långkjol. ska jag behålla den eller inte? jag behöver pengarna. men samtidigt är den så sjukt snygg!

MANLIGT




vadå likheter? jag ser inga. eller är blandningen av dessa kanske den hopplösa idealmannen? no idea.

skepp o'hoj! kastar ankar här och stiger i land på Sleepy Island.

MORGONKNEP?

jag provar en ny metod.
halva frukosten står redan framme på köksbordet, tevattnet är förberett och rullgardinen uppe! imorgon ska jag komma upp i tid! fast snooza kommer jag nog aldrig sluta med. förra veckan snoozade jag en timme.

dela gärna med er av era knep som får er upp på morgonen utan att ligga och älska med sängen så man kommer försent! går det ens??? kyyyssss

over and out. sgt sandra.


MYSPYS MED MIG SJÄLV

jag är sjukt mysarsugen nu. har varit det hela dagen. vill göra allt som är klyschigt och romantiskt!
börjar bli gråhårig.

tar en kopp te och fortsätter se på nagelbitaren min bror satte på. bra val till kvällen...! lite mysigt att umgås med brorsan ändå. får nöja mig där.

FATSO

ja, ni hörde rätt. jag är ett riktigt fetto, i alla fall dagen efter valborg och övriga kvällar då alkohol har förtärts. exempel 1: tog en pizza till frukost imorse
exempel 2: bad pappa köpa chip och cola
exempel 3: gjorde kött, pommes och bea-sås till kvällen och varvade med chips.
exempel 4: är fortfarande hungrig och klockan över midnatt. överväger att äta något. borde inte men hur ska man stå ut?!

PS. jag har inte borstat tänderna sen igår morse, mysigt va? mmm känner smaken av pommes och något sen gårdagen....

- och glöm inte! imorgon ska gröna gräset bli brunt. seriepremiär!

godnatt nu mina vänner

DET BORDE FINNAS FLER SANDROR

nu ska jag berätta vad som hände mig idag när jag skulle göra en god gärning.

efter en övernattning hos terese med avatar och en fet jävla pizza gick jag till bussen som skulle ta mig hem. jag stod sist i busskön och framför mig en mörk, välklädd medelålderskille. han "visste tydligen inte" att man inte kunde betala med kontanter och försökte med hopplösa knep. när jag stod där och velade mellan att låta killen vänta på nästa buss som skulle gå om en timme, eller gå imellan och säga "jag kan betala för honom", så, ja jag kom fram till att jag ville göra en god gärning för dagen.
busschauförn tittade skeptiskt på mig och bad honom springa in för att växla till en 50-lapp att ge mig, eftersom han inte kunde ge mig en heeeel hundra lapp som han hade några stycken av i plånkan..... jag erbjöd mig att bjuda honom på resan men det tyckte inte hon.
här gav hon mig en lektion i att inte vara så snäll (jag tror jag är lite för naiv ibland), och det var tydligen många som gjorde som honom- låtsas för att få åka med gratis. jag fick ont i magen när hon sa åt mig att vara rädd om mina pengar men sa sedan att det var fint gjort av mig.
väl tillbaka gav han mig jämna pengar... femtioEN kronor, inte mer.
det fick mig att fundera hela resan hem, hur man ska vara som medmänniska. skulle jag ha tänk: nej har han inte pengar och vetskap får han skylla sig själv! eller som i det här fallet; klart jag kan betala åt honom, jag kommer antagligen få ett stort lass tacksamhet efteråt, vilket är värt mer än pengar. men när man ger och ger och ger, men inte får något tillbaka orkar man tillslut inte längre bry sig och det är förmodligen så de flesta tänker. det gäller väl att läsa av personer för att sedan välja ett smart drag.
mamma lärde mig en gång i tiden att man ska göra minst en människa glad varje dag. vette fan om det var en sån dag, när man inte ens får ett tack av en man som inte kan betala för att komma hem och låter en 17åring betala åt en.
bara att skriva om det gör mig riktigt irriterad och besviken på vårt samhälle och vårt avskyvärda beteende!

DET VAR SÅHÄR ALLT BÖRJADE


sen blev det att rensa handfat för vissa efter att ha spytt medan en annan satt på toa. INTE OKEJ ANONYM!

valborg 2010

HJÄLP MIG HÖRRNI!

hur skapar man kategorier i menyn? är jag ett retard?

tills dess att någon snäll människa har svarat på min fråga, tar jag mina chipa och min cola och slår mig ned brevid pappa i soffan, framför Changeling. den är ruggig och bra!

EFTERFEST MED CIMON

ja. jag pratar om självaste paradise hotel Cimon.
från att ha legat trött och skeptiskt, halvnykter och otroligt otaggad på efterfest vid en sådär halv 2 inatt, till att befinna mig i en lägenhet på järntoget med vinet i högsta hugg, var lika oväntat som då "farbror cimon" gick in genom dörren till vår lama "efterfest".
lång, smal och sjukt stilrätt strosar han in med skorna på (anki kunde såklart inget annat säga), och frågar om det finns något att dricka. jag tror inte jag var ensam om att bli hispig då. alla såg sig runt med slutligen ögonon på anki, som sedan plockade fram ett äckligt vin.
alla försökte verka så coola och iskalla som möjligt när pulsen i själva verket steg för varje gång ögonen möttes med Spelets Herre. jag ville tro att vi fick en connection några gånger. men vem ville inte tro det? jag fortsätter tro det.
när han sa det alla väntat på (ja, det var en sjukt tråkig efterfest), att han skulle dra sig, snodde jag en kram och utbytte nåra väl valda ord. men vilka, förblir en hemlis ;)

jag kan inte klaga på årets valborg, då det startade med en lugn tjejkväll innehållande både det ena och det andra!  som sedan slutade med hjärtklappning och mani. TACK ALLA SOM VAR MED!

tror ni mig?

RSS 2.0