NUUURRRÅÅÅ

cc är här, vi dricker vin och dansar runt discokulan

GUN SÄGER

inatt sov jag 2 h, eftersom jag skulle träna HALV 10! BRA SANDRA! fan jag måste ta igen mig om jag ska orka kvällens upptåg! sitter med spolar i håret, sådär lagom rosa i ansiketet efter en halvtimmes solning igår. illa. jag har bäddat upp i soffan med täcke, men jag vill bara ha kväll. yada yada yada

 hoppas ni får en trevlig afton, det ska jag ha under bordet med mina vänner. POOOOOSSSSS /gun

FOLKAN IGÅR


jäklar, icaöl och lindesberg, alldeles för klen blandning. förpartajet var bäst!

BÄST JUST NU!


fan vad jag ska dansa till den här på lördag!

GÖR DET BÄSTA AV SKITEN

nu har jag kokat kaffe och tänt ljus, här ska det pluggas!

NU

sörplar nyponsoppa och lyssnar på p3s spellista från idag. fortfarande hungrig och ordentligt jävla uttråkad! på lördag blir det halloweenparty, har dock inte bestämt vem jag ska vara. sugen på kåte gun

SVÄLTER MIG SJÄLV!

jag har inte sovit ordentligt på flera nätter och idag glömde jag visst äta. det är fan sjukt hur annat kan komma före mat! känner inte igen mig just nu.

HALLOWEEN QUEEN

jag vet inte vad jag ska klä ut mig till på halloween! om du har förslag får du gärna skriva! skulle uppskattat!


EFTERLÄNGTAT HÖSTLOV

jag är ooootroooligt tacksam över att jag är jag, och att jag får ha höstlov!!!!! alla bekymmer försvinner för ett tag, och man kan äntligen andas ut. ikväll ska jag och mina pride-buddies spela spel och dricka öl från ica. grym start! försök toppa det

HET PÅ DANSGOLVET


öppen mun 1

öppen mun 2

jag hade förjävla roligt.


17/10-09

SEINFELD-ÅTERFÖRENING

TT Spektra - 21.10.2009 15:24

"Seinfeld"-återförening i Canal Plus

"Seinfeld"-återförening i Canal Plus. Foto: Scanpix

Canal Plus blir först i svensk tv att visa "Seinfeld"-gängets återförening. Kvartetten dyker upp i "Simma lugnt, Larry" vars sjunde säsong betal-tv-kanalen börjar visa den 12 november. De medverkar i fem avsnitt.

Canal Plus blir först i svensk tv att visa "Seinfeld"-gängets återförening. Kvartetten dyker upp i tv-serien "Simma lugnt, Larry" vars sjunde säsong börjar visas den 12 november i betal-tv-kanalen.

Larry David som skapat och spelar huvudrollen i i "Simma lugnt, Larry" låg även bakom "Seinfeld" tillsammans med Jerry Seinfeld för 20 år sedan.

Seinfeld, Jason "George" Alexander, Julia "Elaine" Louis-Dreyfus och Michael "Kramer" Richards dyker upp i fem avsnitt under säsongen och spelar sig själva. De kommer in i handlingen när rollfiguren Larry David börjar planera för just en återförening av "Seinfeld".


KÄRLEK


den här låten väcker gamla goa minnen, framförallt till cc-girl när vi gick på högstadiet :) kärlek som sagt!

GODMORGON 13:45

jag känner mig sjuk, och kunde inte sova inatt, samma sak igår och många tidigare nätter. blir galen på detta! vill hitta motivationen till skolan också, men då kan det ju vara bra med sömn.
 frulle och kanske en bulle nu! (mor bakade igår) ha en bra dag, poss poss!


MAMMOR....!

varför ska mammor låtsas vara extra intresserad av ens skolgång när de har besök? "du har läxa va, svenska? och naturkunskap va?....(går iväg utan att få svar). jo visst, de ska visa att de har sån himla bra kontakt med sitt barn. samma sak när man berättar något om ens kompisar och de står som frågetecken, och säger sen: aaaa, det är han vaa...?(ren gissning för att få rätt svar) trots att man har berättat 13874029 gånger vem det är! en annan jobbig situation är när 3 st sitter tillsammans, var av två är 40åriga systrar som inte har något gemensamt överhuvudtaget och realtionen är stel och krystad. 17åringen får då ut för detta och blir inblandad i massa nonsenssnack om INGENTING. svarar med ett fejkflin och "he-he".

COLDPLAY - VIOLET HILL


jag och angelica försöker ta oss igenom denna på musiken, så himla bra! (BORTSE FRÅN DENNA DÅLIGA MUSIKVIDEO)

kooks cover:

O'BOY, VILKEN TÖRSTSLÄCKARE

jag har sån träningsvärk! haha shit vad vi dansade igår! helt galet kul. idag ser jag fram emot en stor påse candy och film. see ya

BACK TO THE '70s


tur att det är så lätt att rulla på sig själv.

ikväll är det lagfest med herrarna, så då vill man ju vara lite extra fiiin. /Maria Montazami

FIXAR OCH TRIXAR


laddade ner ett enkelt redigeringprogram nyss, det var fan helt okej! alltid undrat hur man får bilderna sådär antikt snygga som första bilden ovan. photoscape heter det iaf! nu börjar idol och till det blir det after eight. hoppas eddie eller camilla åker! + rabbiiii jäääveeeel

EN GAMMAL GODING

vet ni... jag ska titta på twilight ikväll, med ljus och något gott att äta. slå det ni!


CANDLES/FALL

sitter framför datorn när jag egentligen borde plugga. lyssnar på kent när jag egentligen borde lyssna på något heeelt annat! (jag gillar dock kents låtar på engelska och på drift)

kom nyss hem från THE CITY, sprang ivrigt runt och letade efter något festfint att bära på lagfesten i helgen. det blev ett reaplagg och jag är sjukt nöjd! 149 är ingenting ju. aja nu ska jag inte skryta för jag vet att cc läser detta med frustration, hon blir bara så avis på min täta plånka ;)

hinner inte dela med mig mer om mitt otroligt vilda och galna liv, so I catch u guys later! 

MIN BLOGG ÄR EJ OK

måste bara säga att jag försöker få bloggen att se likadan ut i både explorer och firefox, men det är klurigt och lär ta ett tag innan jag fattar vad jag gör... men nu vet ni att jag är medveten om att den ser förjävlig ut med vissa internet.

DAGENEFTER

hej hej hallå bloggen! min helg har varit spontan och helt perfekt! :D i fredags kom cc till mig. tillsammans med pappa FÖRSÖKTE vi se på idol, det blir svårt när han alltid ska kommenera varenda framträdande, trots hans tondövhet. efter att vi suktat och dregglat till fast and furious, fick cicci äran att sova över i en liten hård soffa.
 på lördageftermiddagen klappade vi hästar och for vi till rockhammar i en famlijebil med 2 (3 med cc) skrikande ungar...på en krokig väg......fick faktiskt ta en alvedon. vi satte på bastun och inväntade fotbollen med musik och massage! alltså så jävla göttigt! en riktig lyxlördag med snask, läsk och familjekänsla. efter matchen drog vi till frövi för att träffa lagom fulla joel, erik och pallepung. efter några jägershots och öl var bugg och tumkyssar ett faktum. klockan 6 somnade jag med soya på överläppen.
vaknade klockan 3!

pappa skjutsade in mig till örebro och vi åt en jävligt god och efterlängtad pizza tillsammans, och nu sitter jag här med ljus och tvunderhållning... uttorkad.

så nu vet ni! :D kram

ADIAM DYMOTT


femstjärnig

NI SOM GILLAR MUSE


sååå jävla bra låt! sexig och psykedelisk. från det nya albumet, The Resistance och nu ska jag lyssna in mig på resten av låtarna!

WHAT TO WEAR?

det är en enda stor röra i sovrummet med, kläder. jag har haft ångest över vad jag ska ha på mig när vi ska ut och göra stan orolig med laget ikväll. fast det största problemet är inte kläderna, utan sminket och frisyren. jag blekte slingor på skolan och det vart guldigt, vilket jag desperat försökt tagit bort med 10 liter silverschampo. ska snart upp på stan IGEN och denna gång förhoppningsvis med en påse nytt smink. cc var här igår (:


RSS 2.0